Fără apă nu există nicio formă de viață. Apa este cea mai mare bogăție a planetei noastre. 

AWE Air Water Earth este un start-up înființat în 2022, care are ca obiectiv de activitate dezvoltarea unui business sustenabil în piața de sisteme de filtrare a apei, purificare a aerului și reducerea deșeurilor alimentare prin compostare.

Viziunea noastră constă în a deveni un cadru de referință pentru domeniul în care ne desfășurăm activitatea, creând valoare pentru clienții și partenerii noștri. Ne dorim să oferim numai produse și servicii care respectă standarde stricte de calitate, suntem permanent preocupați să atingem și să depășim așteptările clienților noștri și să oferim soluții optime


Decembrie 2022
Povestea AWE

AWE Air Water Earth este un start-up înființat în 2022, care are ca obiectiv de activitate dezvoltarea unui business sustenabil în zona de sisteme de filtrare a apei, de purificare a aerului și reducerea deșeurilor alimentare prin compostare.

Ianuarie 2023

Magazinul online  Filtrare.ro  este lansat și devine unul dintre cele mai mari magazine de  sisteme de filtrarea apei  din țară in doar câteva săptămâni. 

Produsele AWE acum disponibile și în EMAG. 

Februarie 2023

AWE listează produsele in cel mai mare magazin de instalații din estul Europei, ROMSTAL

Responsabilitate

Misiunea companiei noastre este ca până în 2030 să contribuim la reducerea neutralitatea emisiilor de dioxid de carbon.

Sprijin eficient

Ne implicăm activ în  proiecte pentru protecția mediului, reducerea amprentei de carbon și utilizarea plasticului în domeniile în care acesta poate fi înlocuit.


Viitorul e aici

Principala sarcină a companiei este să reducă utilizarea excesivă a plasticului, să păstreze planeta vie pentru generațiile viitoare.

Peste 500 de miliarde de sticle de plastic

sunt aruncate anual.
Ajută la schimbarea planetei în bine, renunță la poluare!
Install this application on your home screen for quick and easy access.

Just tap then 'Add to home Screen'